100cols: Laatste voorbereidingen.Morgen moet ik eraan geloven 

Voorspoedige reis, een paar dagen ná een zwarte zaterdag. Lekker kunnen doorrijden, zelfs bij de wegwerkzaamheden. Alleen hebben ze in de wegrestaurants het personeel blijkbaar naar huis gestuurd. Dus die luie lunch, waar we ons op verheugd hadden, ging mooi niet door en ook in een wijnbouwdorp, Sprendlingen, hadden ze het gasthaus en zelfs de pizzeria op dinsdag maar dichtgedaan. Gelukkig hadden we bammetjes meegenomen, 'in case', wat inderdaad het geval was.
Het laatste stukje naar Saverne (Vogezen) werden we wel getrakteerd op heerlijke dorpsnamen zoals La Wantzenau, Mutzenhause en Schwindratzheim. Smullen kan trouwens ook van de omgeving, hoewel ik een beetje bang wordt van de steilte van die prachtige heuvels. 
Morgen moet ik eraan geloven. Eerst vanuit het hotel in Saverne afdalen naar het station, daar een stempeltje halen in mijn routeboekje (hoeft niet meer vanwege gpx, maar ik doe het toch) en via ongeveer dezelfde weg weer omhoog. Infietsen, daar doen we blijkbaar niet aan. Ik heb nu al pijn in mijn benen, als ik eraan denk. Morgen verder.

Reacties

Populaire posts